GameON - The Game is ON !

1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

1.1. Το νομικό πρόσωπο Νικηφόρος Σακκάς που εδρεύει στην οδό Βούλγαρη αρ. 19, στα Τρίκαλα, Τ.Κ. 42100, με Α.Φ.Μ. 100250016, Δ.Ο.Υ. Τρικάλων (στο εξής για συντομία το «GameON») είναι αποκλειστικός δικαιούχος μίας εφαρμογής μέσω της οποίας, όποιος επιθυμεί, μπορεί να κάνει online κράτηση σε αθλητικές εγκαταστάσεις της επιλογής του, εντός της Ελληνικής επικράτειας, μεταξύ αυτών που εμφανίζονται και διατίθενται στην εφαρμογή (στο εξής για συντομία η «Εφαρμογή» και η «Υπηρεσία» αντίστοιχα). Η χρήση της Εφαρμογής γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του GameON, www.gameon.gr.

1.2. Εφόσον αποφασίσετε να κάνετε χρήση της Εφαρμογής και της Υπηρεσίας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε πλήρως και ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους. Το GameON δικαιούται οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση να τροποποιεί τους όρους χρήσης, οι οποίοι ωστόσο θα βρίσκονται πάντα δημοσιευμένοι, στην τρέχουσα εκδοχή τους, στον ως άνω διαδικτυακό τόπο του GameON.

1.3. Προκειμένου να κάνετε χρήση της Εφαρμογής και της Υπηρεσίας πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας και να έχετε πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Το GameON δεν φέρει καμία ευθύνη για χρήση της Εφαρμογής από χρήστες οι οποίοι δεν έχουν τις παραπάνω ιδιότητες.

2. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

2.1. Η Εφαρμογή είναι μία online πλατφόρμα μέσω της οποίας ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει κράτηση σε αθλητική εγκατάσταση που επιθυμεί για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα της εβδομάδας. Η επιλογή γίνεται μεταξύ συγκεκριμένων εγκαταστάσεων, οι οποίες έχουν εγγραφεί και καταχωρισθεί στην Εφαρμογή από τα αρμόδια προς τούτο πρόσωπα και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη αυτών ή/και το πρόσωπο που τις διαχειρίζεται (στο εξής για συντομία ο «Πάροχος»).

2.2. Ο επισκέπτης μπορεί, ως μη εγγεγραμμένος χρήστης, να επισκεφτεί την Εφαρμογή και να ενημερωθεί για τις εκάστοτε καταχωρήσεις εγκαταστάσεων. Ωστόσο, εάν επιθυμεί να κάνει χρήση της Εφαρμογής, πρέπει απαραίτητα να εγγραφεί ως μέλος και να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό στο GameON, σύμφωνα με όσα ορίζονται παρακάτω υπό 3 (χρήση της Υπηρεσίας).

2.3. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει για την κράτησή του μεταξύ των πακέτων όπως αυτά ειδικότερα εμφανίζονται στην Εφαρμογή. Το GameON δικαιούται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αλλάζει τα πακέτα κράτησης που παρέχει μέσω της Εφαρμογής, να αφαιρεί κάποιο από αυτά ή/και να προσθέτει νέο.

2.4. Ο χρήστης μπορεί, μέσω της Εφαρμογής, πέραν της κράτησης αθλητικής εγκατάστασης, να κάνει χρήση επιπλέον υπηρεσιών, επιλέγοντας το αντίστοιχο πακέτο. Οι ειδικότερες αυτές υπηρεσίες ενδεικτικά περιλαμβάνουν την παροχή στον χρήστη διαιτητή, αναψυκτικού ή/και άλλου ροφήματος, πρόσβαση σε WiFi κοκ. (στο εξής για συντομία οι «Επιπλέον Υπηρεσίες»). Το GameON δικαιούται να τροποποιεί τις Επιπλέον Υπηρεσίες, να προσθέτει νέες και να αναστέλλει την παροχή υφισταμένων κατά τη διακριτική της ευχέρεια, ενημερώνοντας αντίστοιχα τα πακέτα κράτησης.

3. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ

3.1. Εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού

3.1.1. Προκειμένου για την πρόσβαση στην Εφαρμογή και τη χρήση της Υπηρεσίας ο επισκέπτης πρέπει να εγγραφεί ως μέλος με τη δημιουργία λογαριασμού (στο εξής για συντομία ο «Λογαριασμός»). Η εγγραφή μπορεί να γίνει είτε απευθείας στην Εφαρμογή είτε πραγματοποιώντας σύνδεση μέσω λογαριασμού του επισκέπτη σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης τρίτων παρόχων (πχ facebook). Από τη στιγμή εγγραφής στην Εφαρμογή, ο επισκέπτης θεωρείται εγγεγραμμένος χρήστης (στο εξής για συντομία ο «Χρήστης»).

3.1.2. Σε περίπτωση που η σύνδεση στην Εφαρμογή γίνει μέσω λογαριασμού που διατηρεί ο Χρήστης σε διαδικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστης αυτομάτως επιτρέπει στο GameON πρόσβαση στον λογαριασμό αυτό, καθώς επίσης και σε οποιοδήποτε περιεχόμενο και δεδομένα του. Η πρόσβαση του GameON στο τρίτο λογαριασμό του Χρήστη και το περιεχόμενό του, καθώς και η τυχόν επεξεργασία αυτού διέπεται πάντα από τους όρους χρήσης της εκάστοτε διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

3.1.3. Το GameON παρέχει στο Χρήστη ειδικό κωδικό πρόσβασης στην Εφαρμογή. Ο ίδιος παραμένει πάντα αποκλειστικά υπεύθυνος σε περίπτωση απώλειας του κωδικού. Ο Εγγεγραμμένος Χρήστης ευθύνεται αποκλειστικά για οποιαδήποτε ενέργεια εκτελείται μέσω του Λογαριασμού του. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης αυτού από τρίτο, οφείλει να ενημερώσει άμεσα το GameON μέσω email στη διεύθυνση info@gameon.gr. Μέχρι την ενημέρωσή του Το GameON νόμιμα θεωρεί οποιαδήποτε κίνηση πραγματοποιείται από τον Λογαριασμό του Εγγεγραμμένου Χρήστη ως διενεργηθείσα από τον ίδιο και ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.

3.1.4 Ο Χρήστης δεν δικαιούται να έχει περισσότερους από έναν λογαριασμούς στην Εφαρμογή. Το GameON διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να απενεργοποιήσει τον Λογαριασμό του Χρήστη και την πρόσβαση αυτού στην Εφαρμογή εάν δημιουργήσει περισσότερους από έναν Λογαριασμούς.

3.1.5. Με τη δημιουργία του Λογαριασμού και την εγγραφή στην Εφαρμογή ο Χρήστης δηλώνει και εγγυάται ότι όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που παρέχει είναι σωστές, ακριβείς και αληθείς. Σε περίπτωση ανακριβών ή ψευδών πληροφοριών Το GameON δεν φέρει καμία ευθύνη. Εάν ωστόσο διαπιστώσει οποιαδήποτε ανακρίβεια δικαιούται να απενεργοποιήσει το συγκεκριμένο Λογαριασμό.

3.1.6. Ο Χρήστης δικαιούται ανά πάσα στιγμή να ακυρώσει το Λογαριασμό του στην Εφαρμογή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@gameon.gr στο με θέμα “Διαγραφή Λογαριασμού”, από το email που δημιουργήθηκε ο εκάστοτε Λογαριασμός.

3.1.7. Το GameON δικαιούται οποτεδήποτε, εφόσον διαπιστώσει παραβίαση των παρόντων όρων από χρήστη, να προβεί σε διαγραφή του Λογαριασμού του.

3.2. Η Κράτηση

3.2.1. Ο Χρήστης με τον προσωπικό του κωδικό εισέρχεται στην Εφαρμογή. Οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει, εμφανίζονται σε κάτοψη. Η κράτηση αθλητικών γηπέδων εξαρτάται πάντα από τον αριθμό των γηπέδων που διαθέτει ο εκάστοτε Πάροχος, όπως αυτές εμφανίζονται στην Εφαρμογή και ισχύει μόνο για την επιλεγμένη ημερομηνία και ώρα άφιξης στην εγκατάστηση.

3.2.2. Για την πραγματοποίηση της κράτησης ο Χρήστης πρέπει να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικό αριθμό.

3.2.3. Ο Χρήστης επιλέγει την εγκατάσταση που επιθυμεί να επισκεφτεί, το πακέτο που τον ενδιαφέρει καθώς και τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την κράτησή του, κατά την οποία οφείλει να προσέλθει στην εγκατάσταση. Ο Χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση για έως τέσσερα (4) γήπεδα για κάθε ημέρα. Μετά από κάθε επιτυχή κράτηση ο Χρήστης θα λαμβάνει από το GameON email σχετικά με την επιβεβαίωση της κράτησής του.

3.2.4. Σε περίπτωση που ο Χρήστης διαθέτει προωθητικό κουπόνι, εισάγει αυτό στην Εφαρμογή πριν την ολοκλήρωση της κράτησης. Το κουπόνι αντιστοιχεί σε ποσό έκπτωσης, το οποίο αφαιρείται αντίστοιχα από το συνολικό κόστος της Υπηρεσίας.

3.3. Ακύρωση της κράτησης

3.3.1. Η κράτηση ισχύει έως την επιλεγμένη ώρα, μετά το πέρας της οποίας αυτομάτως ακυρώνεται. Ο Χρήστης αναγνωρίζει ότι σε περίπτωση μη προσέλευσής του στην εγκατάσταση εντός του παραπάνω χρονοδιαγράμματος επιβαρύνεται με το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει για την κράτηση, ενώ δεν δικαιούται να ζητήσει αντικατάσταση της κράτησης που έχασε με άλλη χωρίς εκ νέου επιβάρυνση.

3.3.2. Ο Χρήστης δικαιούται να ακυρώσει την κράτησή του το αργότερο 5 ώρες πριν την επιλεγμένη ημέρα και ώρα κράτησης.

3.3.3. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης εντός 5 ωρών πριν την επιλεγείσα ώρα και ημερομηνία κράτησης δυνατότητα ο Χρήστης δεν δικαιούται επιστροφή του ποσού που έχει ήδη καταβάλει ούτε την αντικατάσταση αυτού με μονάδες ή οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση.

4. ΌΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

4.1. Πλήρης και αναλυτικός τιμοκατάλογος χρέωσης της Υπηρεσίας βρίσκεται αναρτημένος στην Εφαρμογή. Ο Χρήστης, επισκεπτόμενος την Εφαρμογή, μπορεί να δει την τιμή που αντιστοιχεί σε κάθε πακέτο κράτησης.

4.2. Η έκδοση του σχετικού νόμιμο παραστατικού για την καταβολή του αντιτίμου για την Υπηρεσία εκδίδεται από τον Πάροχο και παραδίδεται στο Χρήστη κατά την άφιξή του στην εγκατάσταση και την επίδειξη του μοναδικού κωδικού κράτησης.

5. ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

5.1. Ο Πάροχος είναι ο αποκλειστικός και μόνος δικαιούχος του παρεχομένου, μέσω της Εφαρμογής, εξοπλισμού.

5.2. Το GameON δεν κατέχει, πωλεί, μεταπωλεί, παρέχει, ενοικιάζει, υπενοικιάζει, μισθώνει, υπομισθώνει, διαχειρίζεται και/ή ελέγχει τον ως άνω εξοπλισμό. Σκοπός της Εφαρμογής και της Υπηρεσίας είναι η διευκόλυνση επικοινωνίας παρόχων και επισκεπτών για την κράτηση των αθλητικών εγκαταστάσεων/γηπέδων.

5.3. Το GameON δεν ελέγχει και δεν εγγυάται την κατάσταση, καθαριότητα και ασφάλεια των υπηρεσιών και λοιπού εξοπλισμού που βρίσκεται στην Εγκατάσταση. Σε περίπτωση που ο Χρήστης έχει οποιοδήποτε αξίωση από την κατάσταση και χρήση των παραπάνω πρέπει να απευθυνθεί αποκλειστικά και μόνο στον εκάστοτε Πάροχο, ενώ Το GameON δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αποζημίωση του Χρήστη.

5.4. Το GameON δεν ευθύνεται για τυχόν ατύχημα ή ζημία στην περιουσία τυχόν υποστεί ο Χρήστης κατά τη διάρκεια παραμονής του στην εγκατάσταση και χρήσης του εξοπλισμού και των λοιπών εγκαταστάσεων αυτής.

5.5. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, μέσω της Εφαρμογής, αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή διεκπεραίωση αυτής είναι ο Πάροχος. Ο Πάροχος και μόνο είναι αρμόδιος να εξασφαλίσει ότι η κράτησή του Χρήστη θα εκτελεστεί σωστά και ότι το προκρατημένη γήπεδο θα είναι διαθέσιμο κατά την επιλεγμένη ώρα και ημερομηνία. Σε αντίθετη περίπτωση το GameON δεν φέρει καμία ευθύνη για αποζημίωση του Χρήστη ή άλλη, ενώ όποια τυχόν αξίωση έχει ο Χρήστης από την παραπάνω αιτία οφείλει να την απευθύνει στον Πάροχο και μόνο.

5.6. Ο Πάροχος και όχι το GameON είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την άρτια και ορθή παροχή των Επιπλέον Υπηρεσιών. Σε περίπτωση που ο Χρήστης έχει οποιαδήποτε αξίωση από τη μη προσήκουσα παροχή των υπηρεσιών αυτών οφείλει να εγείρει αυτήν έναντι του Παρόχου αποκλειστικά.

5.7. Ρητά ορίζεται ότι η Εφαρμογή και η Υπηρεσία παρέχονται από το GameON στον Χρήστη «ΩΣ ΕΧΟΥΝ» (“AS IS”). Το GameON ουδεμία εγγύηση, έγγραφη, προφορική ή άλλη, παρέχει προς το Χρήστη ή προς οποιονδήποτε τρίτο ότι τα ως άνω θα είναι κατάλληλα για την εξυπηρέτηση των σκοπών ή αναγκών τους, ούτε ότι η λειτουργία αυτών θα γίνει χωρίς προβλήματα ή διακοπές, ούτε ότι αυτά δεν θα περιέχουν σφάλματα ή άλλα προβλήματα τεχνικής φύσης.

5.8. Το GameON ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για κάθε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία υποστεί ο Χρήστης ή οποιοσδήποτε τρίτος εξαιτίας της χρήσης της Εφαρμογής και της Υπηρεσίας ή σε σχέση με τη χρήση ή λειτουργία αυτών, εκτός αν tο GameON βαρύνεται με δόλο ή βαριά αμέλεια. Το GameON δεν αναλαμβάνει ιδίως οποιαδήποτε ευθύνη, εκτός των περιπτώσεων δόλου ή βαριάς αμέλειας, για αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας του Χρήστη ή οποιουδήποτε τρίτου εξαιτίας απώλειας δεδομένων, χρήσης ή μη χρήσης των ως άνω, ζημίας ολικής ή μερικής υπολογιστών ή άλλου hardware, σφαλμάτων του ως άνω λογισμικού ή αλληλεπίδρασής του με άλλο λογισμικό. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη τoy GameON για τους παραπάνω λόγους δεν μπορεί να ξεπερνά το αντίτιμο που καταβάλει ο Χρήστης για την παροχή της Υπηρεσίας.

5.9. Παρότι το GameON θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία της Εφαρμογής και της πρόσβασης του Χρήστη σε αυτήν και την Υπηρεσία, το GameON δεν ευθύνεται σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, περιλαμβανομένης τυχόν αμέλειάς της, η Εφαρμογή τεθεί προσωρινά εκτός λειτουργίας εξαιτίας τεχνικών ή άλλων προβλημάτων που εκφεύγουν του ελέγχου της. Σε κάθε περίπτωση το GameON θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση λειτουργίας της Εφαρμογής της.

5.10. Το GameON δικαιούται ανά διαστήματα να αναστέλλει τη λειτουργία της Εφαρμογής, προκειμένου για τη διενέργεια τεχνικών ελέγχων και συντήρησης αυτής.

5.11. Το GameON σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για όποιες φθορές τυχόν προκαλέσει ο Χρήστης στις εγκαταστάσεις του Παρόχου. Ο Χρήστης είναι υποχρεωμένος να αφήνει τον εξοπλισμό (μπάλλες, γήπεδα, μπλουζάκια, γάντια κλπ) και τον περιβάλλοντα χώρο στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν κατά την άφιξη του στην εγκατάσταση. Ο Χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι ο Πάροχος διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση ζημίας ή καταστροφής αυτών να ζητήσει απευθείας αποζημίωση από τον ίδιο.

5.12. Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι η ευθύνη του GameON για όλους τους λόγους που αναφέρονται στον παρόντα όρο 5, και η υποχρέωσή της για αποζημίωση εξαντλείται αποκλειστικά και μόνο στην επιστροφή στο Χρήστη του ποσού που κατέβαλε για την Υπηρεσία.

6. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

H Εταιρεία ενδέχεται να επεξεργαστεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών στο πλαίσιο παροχής της Υπηρεσίας. Η Εταιρεία δεσμεύεται από και εφαρμόζει την ισχύουσα κοινοτική νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Καμία μεταβίβαση σε τρίτα μέρη δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν θα πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία. Για τους σκοπούς του παρόντος η Εταιρεία λειτουργεί ως υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμά του πρόσβασης, διαγραφής ή εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων οφείλει να κοινοποιήσει αυτό στην Εταιρεία εγγράφως στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@gameon.gr.

7. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

7.1. Όλα τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας επί της Εφαρμογής και του περιεχομένου αυτής, του λογισμικού, της Υπηρεσίας των domain name και των σημάτων του GameON ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στην τελευταία. Καμία μεταβίβαση των παραπάνω δικαιωμάτων από το GameON στο Χρήστη δεν συντελείται με τους παρόντες όρους. Το GameON παρέχει στο Χρήστη μία μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, περιορισμένης διάρκειας άδεια χρήσης του λογισμικού της προκειμένου για την πρόσβαση στην Εφαρμογή και τη χρήση της Υπηρεσίας. Ο Χρήστης απαγορεύεται ρητά να πωλήσει, μεταβιβάσει, αντιγράψει, παραχωρήσει τη χρήση περαιτέρω, πραγματοποιήσει αποσυμπίλιση του λογισμικού και του πηγαίου κώδικα ή να εκμεταλλευτεί το λογισμικό, την Εφαρμογή και ην Υπηρεσία με οποιονδήποτε άλλο τρόπο πέρα από αυτόν που περιγράφεται στην παρούσα σύμβαση.

7.2. Η πρόσβαση στην Εφαρμογή επιτρέπεται στο Χρήστη για προσωπική χρήση και μόνο σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Η άδεια πρόσβασης δεν επιτρέπει στο Χρήστη να τροποποιήσει μερικώς ή στο σύνολό του το περιεχόμενο της Εφαρμογής. Δεδομένου του προσωπικού χαρακτήρα της άδειας που παραχωρείται στο Χρήστη, ο τελευταίος δεν μπορεί να μεταπωλήσει, να αντιγράψει, να αναπαράξει, να δημοσιεύσει, να χρησιμοποιήσει για εμπορικούς σκοπούς ή γενικά να εκμεταλλευτεί με οποιονδήποτε τρόπο την Εφαρμογή και το περιεχόμενο που βρίσκεται αναρτημένο σε αυτήν (ενδεικτικά κείμενα, βίντεο, φωτογραφίες κοκ). Σε αντίθετη περίπτωση, ο Χρήστης θα αποζημιώσει την Εταιρεία για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί αυτή από την παραπάνω αιτία.

8. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

8.1. Οι παρόντες όροι αποτελούν την πλήρη και αποκλειστική συμφωνία μεταξύ του GameON και του Χρήστη σχετικά με την πρόσβαση στην Εφαρμογή και τη χρήση της Υπηρεσίας και ως εκ τούτου αντικαθιστούν οποιαδήποτε και όλες τις προηγούμενες προφορικές ή γραπτές συνεννοήσεις ή συμφωνίες μεταξύ του GameON και του Χρήστη.

8.2. Η τυχόν μη ενάσκηση ή μη έγκαιρη ενάσκηση από τα συμβαλλόμενα μέρη των δικαιωμάτων τους δυνάμει των παρόντων όρων, μία φορά ή κατ’ επανάληψη, σε καμία περίπτωση δεν ενέχει παραίτησή τους από αυτά.

8.3. Σε περίπτωση ακυρότητας όρου ή όρων δε θίγεται το κύρος και η ισχύς του συνόλου της σύμβασης.

8.4. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει από ή σε σχέση με αυτούς επιλύεται από τα Δικαστήρια των Αθηνών.


Επικοινωνία με το GameON

Για απορίες και περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε αφήστε τα στοιχεία σας στο info@gameon.gr και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους ή την Ιστοσελίδα / Εφαρμογή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο https://gameon.gr/Home/Contact.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας ως επισκέπτη/χρήστη της Εφαρμογής GameON διέπονται από τους παρόντες Όρους Χρήσης, τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, και τις κανονιστικές διατάξεις) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της επόμενης παραγράφου, τα προσωπικά δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός αν ο νόμος απαιτεί τη γνωστοποίηση των δεδομένων αυτών στις αρμόδιες αρχές και μόνο σε αυτές.

Τα προαναφερθέντα δεδομένα μπορούν να αποθηκεύονται και επεξεργάζονται από το GameON για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς, καθώς και για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται. Με τη χρήση αυτής της Εφαρμογής, δίνετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των δεδομένων αυτών από το GameON.

Αυτή η Εφαρμογή περιέχει ειδικούς συνδέσμους (links, hyperlinks, banners) για άλλες ιστοσελίδες που λειτουργούνται από τρίτους. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους σε ιστοσελίδες τρίτων, το GameON σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τους όρους που αφορούν τη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που εφαρμόζονται σε συνδεδεμένες ιστοσελίδες.

Επιπλέον, ως επισκέπτης/χρήστης της Εφαρμογής έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα που σας αφορούν καθώς και το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων αυτών.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ GAMEON

Αυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων διέπεται από τον Ελληνικό Νόμο 2472/1997 σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το GameON νόμκό πρόσωπο εδρεύει στην οδό Βούλγαρη αρ. 19, Τρίκαλα Τ.Κ. 42100, Α.Φ.Μ. 100250016 - ΔΟΥ Τρικάλων, Τρίκαλα ("GameON").

Το GameON (εφεξής «GameON»,) λειτουργεί μια πλατφόρμα που βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να κάνουν κράτηση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, μέσω της Ιστοσελίδας "www.gameon.gr". Ο όρος «GameON» αναφέρεται στο GameON νομικό πρόσωπο.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το πώς το GameON χειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία που επεξεργάζεται για σας. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τότε το GameON δεν δύναται να παρέχει την Εφαρμογή σε εσάς, και θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε πρόσβαση στην Εφαρμογή και να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο GameON. Ο Χρήστης δικαιούται ανά πάσα στιγμή να ακυρώσει το Λογαριασμό του στην Εφαρμογή στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@gameon.gr στο με θέμα “Διαγραφή Λογαριασμού”, από το email που δημιουργήθηκε ο εκάστοτε Λογαριασμός..

ΟΡΙΣΜΟΙ

Όταν ο ορισμός του όρου δεν εμφανίζεται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (όπως "Καταχώρηση", "Γήπεδο", "Περιεχόμενο", κλπ), θα εννοείται ο ορισμός της, όπως περιγράφεται στους Όρους Χρήσης.

«Υπεύθυνος Επεξεργασίας» σημαίνει το GameON που είναι υπεύθυνο για τη χρήση και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.

Ως «Προσωπικά Δεδομένα» νοούνται οι πληροφορίες σχετικά με ζώντα ιδιώτη ο οποίος είναι ή μπορεί να προσδιοριστεί είτε από τις εν λόγω πληροφορίες είτε από τα εν λόγω στοιχεία, σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες που είναι σε, ή είναι πιθανό να έρθουν στην κατοχή του Υπεύθυνου Επεξεργασίας.

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ GAMEON ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ;

  1. Πληροφορίες που δίνετε

    Το GameON λαμβάνει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται πληροφορίες που παρέχετε κατά την πρόσβαση ή τη χρήση της Εφαρμογής. Για παράδειγμα συλλέγει προσωπικά δεδομένα, όταν:

    • συμπληρώνετε οποιοδήποτε έντυπο στην Εφαρμογή, όπως κατά την εγγραφή σας ή όταν ενημερώνετε τα στοιχεία του δικού σας λογαριασμού χρήστη.
    • εισέρχεστε ή κάνετε χρήση της Εφαρμογής, όπως για να ψάξετε Γήπεδα, να κάνετε κρατήσεις ή να κάνετε κράτηση.
    • συνδέετε τον Λογαριασμό σας σε ιστοσελίδα τρίτου (π.χ. στο Facebook) με τον λογαριασμό σας στο GameON, σε αυτή την περίπτωση το GameON θα λάβει τα προσωπικά στοιχεία που έχετε δώσει στην ιστοσελίδα τρίτου, στο βαθμό που επιτρέπεται από τις ρυθμίσεις σας στην ιστοσελίδα τρίτου και που επιτρέπεται από εσάς.
    • επικοινωνείτε με το GameON.
  2. Δεδομένα Κινητού Τηλεφώνου

    Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες δυνατότητες της Εφαρμογής, το GameON μπορεί να λαμβάνει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται, διάφορα είδη πληροφοριών σχετικά με την τοποθεσία σας, συμπεριλαμβανομένων γενικών πληροφοριών (π.χ., διεύθυνση IP, ταχυδρομικός κώδικας) και πιο συγκεκριμένων πληροφοριών (π.χ. GPS- με βάση τη λειτουργικότητα σε κινητές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στην Εφαρμογή ή ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Εφαρμογής). Εάν έχετε πρόσβαση στην Εφαρμογή μέσω μιας κινητής συσκευής και δεν θέλετε η συσκευή σας να δώσει πληροφορίες εντοπισμού της θέσης σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το GPS ή άλλες λειτουργίες εντοπισμού τοποθεσίας στη συσκευή σας, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Δείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή της συσκευής σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

  3. Δεδομένα Σύνδεσης

    Μπορεί επίσης το GameON να λαμβάνει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα δεδομένα σύνδεσης, τα οποία είναι οι πληροφορίες που καταγράφονται αυτόματα από τους διακομιστές του GameON κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, ανεξάρτητα από το αν είστε εγγεγραμμένος στο GameON ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο GameON, όπως η διεύθυνση IP σας, η ημερομηνία και η ώρα που αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, το υλικό και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, σελίδες αναφοράς και εξόδου και διευθύνσεις URL, ο αριθμός των κλικ, οι σελίδες που προβάλλονται και η σειρά των σελίδων αυτών, καθώς και το ποσό του χρόνου που δαπανάτε σε συγκεκριμένες σελίδες.

  4. Cookies και άλλες Τεχνολογίες Παρακολούθησης

    Tο GameON χρησιμοποιεί cookies και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες στην Εφαρμογή (δείτε παρακάτω αναλυτικά). Tο GameON μπορεί επίσης να επιτρέψει σε εταιρικούς της συνεργάτες να χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης στην Εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, όταν αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, θα παρέχετε ή θα καθιστάτε διαθέσιμες ορισμένες πληροφορίες για το GameON και για τους εταιρικούς συνεργάτες της [βλέπε Πολιτική για τα Cookies παρακάτω].

ΠΩΣ TO GAMEON ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ Η’ ΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

To GameON χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται πληροφορίες σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς:

  • για να σας δώσει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή
  • για τη λειτουργία, την προστασία, τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση της Εφαρμογής, της επιχείρησης του GameON, καθώς και της εμπειρίας των χρηστών της, όπως για την εκτέλεση Analytics, διεξαγωγή έρευνας, καθώς και για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ
  • να συμβάλει στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός αξιόπιστου και ασφαλέστερου περιβάλλοντος για την Εφαρμογή, όπως η ανίχνευση απάτης και η πρόληψη αυτής, διεξαγωγή ερευνών και εκτιμήσεων κινδύνου, επιβεβαίωση της διεύθυνσης των καταχωρήσεων σας, εξακρίβωση τυχόν ταυτοποιήσεων που παρέχονται από εσάς, και διενέργεια ελέγχων σε βάσεις δεδομένων, όπως δημόσιες βάσεις δεδομένων της Κυβέρνησης
  • για να σας στέλνει μηνύματα σχετικά με την υπηρεσία, βοήθεια και διοικητικά μηνύματα, υπενθυμίσεις, τεχνικές ανακοινώσεις, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ασφαλείας και πληροφορίες που ζητούνται από εσάς
  • όπου έχει τη συγκατάθεσή σας, για να σας στέλνει διαφημιστικά μηνύματα μάρκετινγκ και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που αποστέλλονται εκ μέρους των εταιρικών συνεργατών της, που πιστεύει ότι μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ Η΄ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ E-MAIL ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@gameon.gr
  • για τη διαχείριση αμοιβών, ερευνών, κληρώσεων, διαγωνισμών ή άλλων προωθητικών ενεργειών ή εκδηλώσεων υπό την αιγίδα ή τη διαχείριση του GameON ή των εταιρικών της συνεργατών και
  • για να συμμορφωθούν με τις νομικές υποχρεώσεις τους, την επίλυση τυχόν διαφορών που μπορεί να έχει με οποιονδήποτε από τους χρήστες της, και να επιβληθούν οι συμφωνίες της με τρίτα μέρη.

ΠΟΤΕ TO GAMEON ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η΄ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή, τα δεδομένα σας θα παραμένουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προσωπικά δεδομένα σας μπορεί να αποκαλυφθούν ως εξής:

Όταν χρησιμοποιείτε ένα Γήπεδο ενός Παρόχου, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε κριτική στον Πάροχο ή στο Γήπεδο. Εάν επιλέξετε να παράσχετε μια κριτική, η κριτική σας μπορεί να είναι δημόσια στην Εφαρμογή.

Αναγνωρίζετε, συγκατατίθεστε και συμφωνείτε ότι το GameON μπορεί να έχει πρόσβαση, να διατηρεί και να αποκαλύπτει τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, εάν απαιτείται να το πράξει από το νόμο ή εάν κατά την καλή πίστη η πρόσβαση αυτή, η διατήρηση ή η αποκάλυψη είναι εύλογα απαραίτητη για να (α) ανταποκριθούμε σε απαιτήσεις εναντίον του GameON (β) να συμμορφωθούμε με νομικές διαδικασίες (για παράδειγμα, κλητεύσεις και εντάλματα) (γ) για την εφαρμογή και τη διαχείριση των συμφωνιών του GameON με τους χρήστες, κατά τους Όρους Χρήσης (δ) για την πρόληψη απάτης, την αξιολόγηση των κινδύνων, την έρευνα, την υποστήριξη πελατών, την ανάπτυξη προϊόντων και για σκοπούς αποφυγής υποκλοπών ή (ε) για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της προσωπικής ασφάλειας του GameON, των χρηστών ή των δημοσίων μελών της. Επίσης, το GameON μπορεί να δημοσιεύει, αποκαλύπτει και χρησιμοποίει συγκεντρωμένες πληροφορίες και μη-προσωπικές πληροφορίες για την ανάλυση της βιομηχανίας, των δημογραφικών χαρακτηριστικών, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, και για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ GAMEON

Αν το GameON μεταβιβάσει την επιχείρηση της (η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη μεταφορά των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους), θα σας ενημερώσει σχετικά πριν οι προσωπικές πληροφορίες σας γνωστοποιηθούν σε τρίτους και πριν αρχίσουν να υπόκεινται σε διαφορετική πολιτική απορρήτου

ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Η΄ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, Η΄ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GAMEON

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ, ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ Η΄ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GameON ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ GameON ΠΛΗΡΩΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ (E-MAIL) ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ info@gameon.gr.

Παρακαλούμε σημειώστε επίσης ότι τυχόν κριτικές, σχόλια σε φόρουμ και παρόμοιες δημοσιεύσεις από εσάς μπορεί να συνεχίσουν να είναι δημοσίως διαθέσιμα στην Εφαρμογή υπό το όνομά σας, ακόμα και όταν ο λογαριασμός σας στο GameON ακυρωθεί.

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

το GameON έχει εφαρμόσει εύλογα μέτρα για τη διοικητική, τεχνική και φυσική ασφάλεια για να προστατεύσει τις προσωπικές σας πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταστροφή ή αλλοίωση των πληροφοριών σας.

Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ

Η Εφαρμογή θα περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από το GameON. το GameON δεν έχει κανέναν έλεγχο σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Αυτές οι άλλες ιστοσελίδες μπορεί να θέτουν τα δικά τους cookies, web beacons ή άλλα αρχεία στη συσκευή σας, ή να συλλέγουν και να ζητούν προσωπικά στοιχεία από εσάς. Θα έχουν τους δικούς τους κανόνες σχετικά με την συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών πληροφοριών. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των άλλων διαδικτυακών τόπων που επισκέπτεστε.

ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ;

Η γνώμη σας μετράει για μας! Αν θέλετε να αφήνετε σχόλια σχετικά με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο https://gameon.gr/Home/Contact.

ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΜΟΝΟ: ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Σύμφωνα με το Άρθρο 12 του Ελληνικού Νόμου 2472/1997, μπορείτε να ζητήσετε εγγράφως αντίγραφα των προσωπικών σας πληροφοριών που κατέχονται από το GameON. Το GameON θα σας παρέχει αντίγραφο των Προσωπικών Πληροφοριών που κρατώνται από την εταιρεία το συντομότερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση το αργότερο μέσα σε 15 ημέρες από το γραπτό αίτημα σας.

Αν το GameON δεν ανταποκριθεί στο αίτημά σας εντός της προθεσμίας αυτής, μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας στην αρμόδια Αρχή, η οποία είναι η «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Μπορεί να υπάρχει κάποια χρέωση για πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την επιβάρυνση που επιβάλλεται από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η χρέωση επιστρέφεται σε εσάς σε περίπτωση που το αίτημά σας για αλλαγή ή διαγραφή των δεδομένων είναι έγκυρο. Tο GameON δύναται να ζητήσει αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητας σας για την επαλήθευση του αιτήματος σας για πρόσβαση. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στη (info@gameon.gr).

Tο GameON προσπαθεί να κρατήσει τα στοιχεία σας ακριβή, πλήρη και ενημερωμένα. Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία που τηρεί το GameON είναι ανακριβή, ενημερώστε την εταιρεία και αυτή θα προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις, διαγραφές ή αποκλεισμούς των σχετικών πληροφοριών και θα σας ενημερώσει εντός 15 ημερών από το αίτημα σας, βάσει του οποίου προέβη στις αντίστοιχες ενέργειες.

Σύμφωνα με το Άρθρο 13 του Νόμου 2472/1997, μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή ή την προσωρινή μη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, εάν πιστεύετε ότι το GameON λειτουργεί κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων. Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να απευθύνονται στο GameON και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: Βούλγαρη 19, Τρίκαλα τ.κ. 42100, Τρίκαλα. Επιπλέον, το GameON υποχρεούται να ανταποκριθεί στο αίτημά σας εντός 15 ημερών. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή της σχετικής αίτησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIE

Ένα "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου, το οποίο αποστέλλεται και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάθε φορά που επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα, χωρίς να συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα ή αρχεία αποθηκευμένα στη συσκευή σας .

Στην Εφαρμογή της το GameON χρησιμοποιεί "cookies" για πολλούς και διάφορους λόγους, με στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου και πιο αποτελεσματικού περιβάλλοντος για εσάς. Χρησιμοποιούνται κυρίως "cookies", τα οποία είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της Εφαρμογής, καθώς και «cookies» που χρησιμοποιούνται για στατιστικούς σκοπούς και για θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα της Εφαρμογής (π.χ. αριθμός των επισκεπτών, πόσοι επιστρέφουν, συχνότητα των επισκέψεων, τις προτιμήσεις του χρήστη, κλπ).

Τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο συνήθως έχουν οριστεί με προεπιλογή να δέχονται τα "cookies". Ως εκ τούτου, εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα περιήγησής σας, είτε για να σας ενημερώσει σχετικά με τη χρήση των «cookies» είτε για να εμποδίσει τα «cookies», θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μη αποδοχή των "cookies" μπορεί να περιορίσει την παροχή ορισμένων υπηρεσιών και πληροφοριών από το GameON.

ΤΑ COOKIES ΤΟΥ GAMEON ΚΑΙ ΤΑ COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

το GameON μπορεί να τοποθετήσει cookies στην συσκευή σας μέσω της Εφαρμογής. Ως εκ τούτου, η Πολιτική του GameON σχετικά με την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων θα ισχύει για την επεξεργασία από μέρους της των πληροφοριών που λαμβάνει μέσω των cookies.

το GameON δύναται να επιτρέψει στους συνεργάτες της να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας. Όπως αναλύεται κατωτέρω, οι τρίτοι μπορούν επίσης να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας για διαφημιστικούς σκοπούς.

Υπάρχουν δύο τύποι cookies που χρησιμοποιούνται στην Εφαρμογή, τα "μόνιμα cookies" και τα "cookies περιόδου λειτουργίας".

Τα cookies περιόδου λειτουργίας θα λήξουν κανονικά όταν κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, ενώ τα μόνιμα cookies παραμένουν στη συσκευή σας και αφού κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης σας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάλι την επόμενη φορά που θα αποκτήσετε πρόσβαση στην Εφαρμογή.

ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ COOKIES ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Τα cookies των συνεργατών του GameON έχουν στόχο την απόκτηση πληροφοριών για να τους βοηθήσουν να παρέχουν υπηρεσίες στο GameON. Για παράδειγμα, οι εταιρείες τρίτων και τα άτομα που συμμετέχουν στην παροχή των υπηρεσιών του GameON μπορούν να παρακολουθούν την συμπεριφορά σας στην Εφαρμογή προκειμένου να εμπορεύονται και να διαφημίζουν τις καταχωρήσεις ή υπηρεσίες του GameON σε σας στο πλαίσιο της Εφαρμογής και τρίτων διαδικτυακών τόπων. Οι τρίτοι που χρησιμοποιούν cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης για να προβαίνουν σε στοχευμένες διαφημίσεις στην Εφαρμογή και/ή στις ιστοσελίδες τρίτων μπορούν να σας προσφέρουν έναν τρόπο να αποτρέπετε τέτοιες στοχευμένες διαφημίσεις με το να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να μην συμμετέχετε σε αυτό στις ιστοσελίδες των βιομηχανικών ομίλων όπως της Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/choices/) και/ή της Digital Advertising Alliance (http://www.aboutads.info/choices/). Μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να ελέγχετε τα cookies για διαφήμιση που παρέχονται από τους εκδότες, για παράδειγμα Google’s Ad Preference Manager (https://www.google.com/settings/ads/onweb/). Παρακαλούμε σημειώστε ότι ακόμα κι αν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη στοχευμένης διαφήμισης, μπορεί να εξακολουθήσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις στην Εφαρμογή - απλώς δεν θα είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Το GameON μπορεί να αλλάξει αυτή την Πολιτική για τα cookies οποιαδήποτε στιγμή. Αν κάνει σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική για τα Cookies, το GameON θα σας ενημερώσει είτε δημοσιεύοντας την τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies στην Εφαρμογή ή στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Είναι σημαντικό να επανεξετάσετε την τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies. Εάν δεν συμφωνείτε στην τροποποιημένη Πολιτική για τα Cookies, τότε το GameON δεν μπορεί να παρέχει την Εφαρμογή σε εσάς, και η μόνη σας επιλογή είναι να σταματήσετε την πρόσβαση στην Εφαρμογή και να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο GameON.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΕΣ

Η Εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί άλλες τεχνολογίες με παρόμοια λειτουργικότητα με τα cookies, όπως web beacons και URL παρακολούθησης για να αποκτήσει Δεδομένα Σύνδεσης για τους χρήστες. το GameON μπορεί επίσης να χρησιμοποιεί τα web beacons και URL παρακολούθησης στα μηνύματά της σε εσάς για να γνωρίζει εάν έχετε ανοίξει ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή εάν έχετε μεταβεί σε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο.